15. 11. 2009

Jazzy Colors a Beaujolais Nouveau

Od tejto soboty až do 27. novembra si milovníci jazzu prídu na svoje počas festivalu Jazzy colors http://www.jazzycolors.net/
Medzi trinástimi krajinami, ktoré sa festivalu žúčastnia, bude aj Slovensko. Reprezentovať ho bude Radovan Tariška, mladý jazzový altsaxofonista, ktorý patrí medzi najväčšie talenty súčasnej európskej jazzovej scény. Večer 19. novembra bude so svojim kvartetom sprevádzať Hanku Gregušovú. Koncert sa uskutoční o 20h v srbskom kultúrnom centre, 123 rue Saint-Martin, Paris 4, hneď oproti Beaubourg. Potrvá nejakú hodinku a tak sa potom môžeme spoločne vydať na ochutnávku tohtoročného Beaujolais Nouveau... Neváhajte a pridajte sa k nám.
POZOR! Slovenský inštitút v Paríži informoval o zmene miesta koncertu. Podujatie sa uskutoční v Maďarskom kultúrnom centre, 92 rue Bonaparte, Paris 6 (Metro Saint-Sulpice).

2 komentáre:

Unknown povedal(a)...

Uz sa tesime, budeme urcite tam. To vinko ochutname uz asi aj pred koncertom, ale kedze rocnik 2009 ma byt vynimocny, tak sa pridame asi aj po koncerte :)

Anonymný povedal(a)...

Ahoj Blogeri, ak sa chystate na svrtkovy koncert, istotne vas zaujme nasledujuce interview: http://www.sme.sk/c/3545567/nasa-generacia-je-fantasticka.html Andrej

Zverejnenie komentára