27. 7. 2011

Hľadá sa distribútor

Na stránkach blogu, ale i počas našich stretnutí sme sa už viackrát zaoberali otázkou ako dostať slovenské výrobky do Francúzska, alebo kde zohnať im podobné. Keďže ešte neexistuje ani slovenská reštaurácia ani lahôdky, chodíme nakupovať k Poliakom a Srbom alebo občas niekto z nás nakúpi napr. paletu kofoly a ponúkne ju na predaj. Tentokrát sa k nám dostala správa s ponukou distribúcie syrov priamo zo Slovenska. Hoci majú Francúzi veľa syrov, isto by sa tu našlo miesto aj pre tie slovenské. Len treba poznať správne osoby na správnom mieste. Ak máte nejaké po ruke, alebo viete aspoň poradiť na koho sa obrátiť, naváhajte kontaktovať pána Kaliarika. Tu je jeho správa :

Dobrý deň,
som konateľ spoločnosti Bryndziareň a syráreň,s.r.o., Zvolenská Slatina. Firma vyrába predovšetkým najtradičnejšie slovenské syry - bryndzu, parenice, oštiepok, syrové nite. Viac informácií o firme máte možnosť si prečítať na web stránke: www.bryndziaren.sk, alebo www.cheese.skMáme záujem predávať naše výrobky aj vo Francúzsku. Nepoznáme však mentalitu, spôsoby predaja a distribúcie syrov vo Francúzsku a hlavne ochotu Francúzov kupovať aj iné, ako francúzske syry. Myslíme si ale, že dobré veci si miesto na trhu vždy nájdu. Je len potrebné začať. Hľadáme preto vhodného distribútora, ktorý sa už dnes zaoberá distribúciou zahraničných syrov vo Francúzsku. Je možné, že niekto zo Slovákov žijúcich vo Francúzsku vlastní takúto firmu, prípadne pracuje v takejto firme, či vie o takejto firme. Alebo má záujem takúto činnosť vykonávať.Obraciam sa preto na Vás, či nám viete poradiť, či pomôcť s vhodnými kontaktami.
Vopred Vám veľmi pekne ďakujem.
S úctou,
Ing. Bohuš Kaliarik
+421 905 232 913
bohus22@atlas.cz

26. 7. 2011

Študentská izba na prenájom

Ahoj Blogeri, ak budete po prázdninách potrebovať študentskú izbu, dávame vám do pozornosti nasledujúcu ponuku: Izba je v zariadenom 4-izbovom byte. Kuchyňa a sociálne zariadenie sú spoločné. Periféria Paríža (94400 Vitry-sur-Seine). Dojazd do centra cca 20-30 min. Bližšie informácie vám poskytne: viera.vall@gmail.com