13. 5. 2011

Opäť poletíme až do Bratislavy

Ahoj blogeri, vďaka Peťovi sa k nám dostala super novinka a to, že budeme mať opäť možnosť lietať z Paríža do Bratislavy. Tentokrát to nebude žiadna nízkorozpočtová spoločnosť, ale priamo České aerolínie, ktoré si otvoria svoju základňu na letisku M.R. Štefánika. Budú lietať do Ríma, Amsterdamu, Bruselu, ... no a na letisko CDG v Paríži. Letový poriadok by mal byť známy čoskoro, keďže letenky budú k dispozícii od 17. mája. Viac info po kliknutí na názov príspevku.
Ešte nemáme predstavu koľko budú letenky stáť, ale verím že každá konkurencia navyše, môže len pozitívne ovplyvniť hlavne služby, ktoré sú v niektorých spoločnostiach na zaplakanie. Tak ak ešte nemáte letenky na leto, počkajte si do utorka.

Májová tancovačka už túto sobotu

Dnes zaznamenal google technické problémy s blogspotom a pri oprave boli vymazané všetky nové príspevky z predošlých 24h. Preto vám ešte raz, aspoň takto, pripomíname zajtrajší Majáles Spolku Francúzsko-Slovenského Priateľstva, ktorý sa uskutoční od 13 do 22h na 124 bis rue de Bagnolet, Paris 20. Tak neváhajte a pridajte sa do tanca ;) Viac info v našom príspevku zo 4. mája.

9. 5. 2011

Májový program Slovenského inštitútu

Mesiac máj sa začal a pokračuje v znamení osláv Európy. Niektorí z vás ste sa stavili tento víkend na Marché de l'Europe, kde bolo čo vidieť i ochutnať. Program pokračuje prezentáciami Slovenska prostredníctvom filmu, hudby ale i slovenských remesiel. Po česko-slovenskom stretnutí v hokeji, na ktorom sa vás stretla pekná kopa fanúšikov, si môžete tento piatok 13. mája zopakovať stretnutie, tentokrát česko-slovenský jazzový večer v českom centre. Ako každý máj, nebude chýbať ani májová veselica v sobotu 14. mája, ktorú pravidelne organizuje Association Amitié Franco-slovaque. Tak už je len na vás aby ste si vybrali z programu...po kliknutí na obrázok. 

Spoločný tréning Parc Monceau


Ahojte budúce Parisiennes a iní bežci
Kto máte zajtra večer chuť a čas, príďte si s nami zabehať do Parc Monceau. Budeme tam so Zuzkou o 18h30, stretnutie pri budove hlavnej brány, čakáme do 18h45 (praktické info o parku po kliknutí na názov príspevku).
Na družstvo Parížanky (dátum 11/09/2011) sme zatiaľ isté tri bežkyne, na vytvorenie družstva nás potrebuje byť spolu 5, takže ešte čakáme na vaše ohlasy, lebo tento rok sme úplne presvedčené, že ho konečne vytvoríme.
Uvidíme sa zajtra.
Sportivement,
Andrea