16. 4. 2011

Devín-Bratislava MOTIVAČNE

Ahojte bežkyne a bežci! Reagujem hneď na Zuzkin komentár. Tiež pevne verím, že tento rok sa nám už naisto podarí vytvoriť družstvo slovenských Parížaniek na Parisienne - http://www.la-parisienne.net/ !!! Pripomínam dátum 11/09/2011.
A tak motivačne by som sa s vami rada podelila, že na našom slovenskom Národnom behu Devín - Bratislava sa nám behalo úplne super! A nebežala som z Paríža len ja, ale aj ďalší naši blog kamaráti Tina a Noel. Tak na ilustráciu dávam pár fotiek.
Atmosféra bola úplne výborná a počasie tento rok tak prialo, že aj skalní bežci boli prekvapení, ako bolo krásne slnečno. Bežalo sa s vetrom o preteky, ale ten bol našťastie v dobrom smere: fučalo od Devína. :) Bol to už 64. ročník a tento krát bol rekordný počet účastníkov, ktorý presiahol až 5 000 bežcov, čo je na miestne pomery veľmi pekné číslo. A ako vidíte, povzbudzovali nás aj v krojoch!
Ja osobne sa teším na ďalšie behy a navrhujem, že na najbližšej večery (prvý májový týždeň, info coming soon) sa musíme dohodnúť, kedy dáme v máji spoločný tréning!!! A na ňom môžme podrobnejšie prebrať stratégiu, kedy, kto a ako sa prihlásime do toho nášho budúceho družstva PARISIENNES SLOVAQUES!!!
Pekný víkend a sportivement! Aďa

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára