21. 9. 2009

Prvé narodeniny BSF

Ahoj Blogeri, kolektív BSF dnes spolu s vami oslavuje prvé výročie založenia blogu. Od septembra 2008 sme na ňom zverejnili viac ako 150 príspevkov týkajúcich sa našich spoločných stretnutí, najrôznejších kultúrnych či športových podujatí.
BSF sa v priebehu svojej ročnej existencie stal veľkou databázou užitočných informácií, ktorá svojou interaktívnou formou významne prispieva k upevňovaniu väzieb medzi krajanmi vo Francúzsku a pomáha im udržiavať kontakt so Slovenskom.
Vďaka počítadlu, ktoré sme na blog nainštalovali v marci 2009, vieme, že stránku BSF si odvtedy prezrelo viac ako 5000 návštevníkov. Na základe štatistických údajov od poskytovateľa počítadla sme skonštatovali, že o BSF nemajú záujem len blogeri vo Francúzsku, ale aj na Slovensku. Ako vyplýva z vašich mailov, BSF využívajú aj Slováci, ktorí sa chystajú do FR študovať, pracovať, či tráviť voľný čas.
Blogeri, ďakujeme vám za vaše komentáre a mailové podnety, na základe ktorých vzniklo mnoho zaujímavých príspevkov. Tešíme sa na nové spoločné stretnutia a budeme radi, keď spolu s nami budete naďalej písať život slovenskej komunity vo Francúzku.
Kolektív BSF

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára