22. 9. 2009

Nové letecké spojenie so Slovenskom

Írska nízkonákladová spoločnosť Ryanair začne 25. novembra 2009 pravidelne lietať z Bratislavy do Beauvais pri Paríži. Toto spojenie by malo byť zabezpečené vždy v pondelok, stredu, piatok a v nedeľu. Ryanair očakáva, že na novej linke prepraví ročne približne 60 000 pasažierov. Podrobnejšie informácie o podnikateľských zámeroch Ryanair nájdete na internetových stránkach slovenských médií. Aktuálnu situáciu nám možno vo svojom komentári priblíži aj Peter...

3 komentáre:

Unknown povedal(a)...

Nuz, moznosti bolo viac, ja som dufal (a este stale dufam), ze bude lietat aj niekto z ORY a nielen z letiska BVA. Beauvais je pre mnohych ludi (vratane mna) velmi daleko, najma ak nebyvate na severe/zapade Pariza. Ja tu budem mat jednym smerom 120km vratane prejazdu Parizom.

Co vas ale bude zaujimat viac, je info, ze letenky by sa mali predavat uz od zajtra a odletove casy su nasledovne:
Od 25.11. v stredu a v piatok odlet z Beauvais o 08:50, prilet z BTS bude o 13:25 (odlet z BTS spat do BVA ma byt o 11:15). V pondelok a v nedelu z Beauvais odlet o 15:10, a vracia sa o 19:45 (z BTS 17:10-17:35). Takto nejak by to malo vyzerat. Ci to tak bude naozaj, uvidime snad uz zajtra :)

Brona povedal(a)...

uf, Beauvais!!! my to mame tiez daleko do Beauvais...Orly bolo idealne. Hlavne dajte potom niekto vediet ak poletite, ze ako to prebehlo.

Unknown povedal(a)...

V Trend-e pisu, ze slovenska spolocnost Danube Wings este analyzuje pripadne spojenie Bratislavy s Parizom na letisko Charles de Gaulle (CDG). Stale to nie su Orly, ale lepsie nez BVA :)
http://relax.etrend.sk/relax-cestovanie/danube-wings-zacne-prevadzkovat-zo-sr-nove-letecke-linky.html

Zverejnenie komentára