16. 8. 2012

Kurzy pečenia Bratislavských rožkov

Ahoj Blogeri, máte chuť na čerstvučké, voňavučké a chutnučké Bratislavské rožteky? Napečte si! ...Niektorým z Vás možno takáto výzva postačí a s dobrým nápadom pobežíte do kuchyne „vypekať“. Pre ostatných, ktorí Bratislavské rožky „neovládajú“, máme zaujímavú ponuku Cechu pekárov a cukrárov regiónu západného Slovenska. Pre Slovákov žijúcich v zahraničí ponúkajú kurzy pečenia tejto slovenskej špeciality. Pri zabezpečení nevyhnutných podmienok na výrobu je cech ochotný zorganizovať kurzy aj v prostredí slovenských komunít v zahraničí. Viac o tomto netradičnom nápade sa dočítate na stránke ÚSŽZ. Ak Vás zaujal, môžete majstrov pekárov a záujemcov z radov krajanov pozvať do svojej kuchyne. Teda ak je dostatočne veľká ;) Informácia možno zaujme spolok AOTS, ktorý organizuje tzv. Repas de Georges.

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

No to by ma teda zujimalo ale ako "velku" by som svoju kuchynu asi oznacit nemohla.
Rada sa pridam k niekomu kto tuto moznost ma.

Miska

Zverejnenie komentára