9. 7. 2012

Kornička v Burgundsku a Akvitánsku

Ahoj Blogeri, srdečne ďakujeme Jarovi za jeho promptnú reakciu na náš príspevok Slovenskí umelci na festivaloch vo FR, ako aj za jeho komentár s informáciou o letných vystúpeniach detského folklórneho súboru Kornička z Trenčína vo Francúzsku. V druhej polovici júla 2012 sa mladí Trenčania predstavia na folklórnych festivaloch v Burgundsku a Akvitánsku. Detaily o miestach a časoch vystúpení súboru nájdete na internetovej stránke Korničky. Ak nie ste z trenčianskeho kraja, nájdete tam aj milé vysvetlenie názvu súboru ;)
Ešte raz ďakujeme Jarovi za aktívny prístup k našej výzve, ktorú opätovne dávame do pozornosti aj Vám. Ak máte informácie o vystúpeniach slovenských umelcov na letných kultúrnych podujatiach vo FR, dajte nám prosím vedieť.

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Pre potešenie posielam link na milý článok o Korničke, ktorý publikoval Le Journal de Saône-et-Loire. Klára
http://www.lejsl.com/edition-de-chalon/2012/07/21/soiree-slovaque-a-la-maison-pour-tous

Anonymný povedal(a)...

Detský folklórny súbor Kornička z Trenčína bude mať spoločný koncert s franc. folklórnym súborom LES LÉVIS DE L'ANDELOT 12. augusta 2015 v SAINT-DIDIER-LA-FORÊT (Allier-AUVERGNE) a 20. augusta 2015 na Burgundskom FÊTE DE LA VIELLE v ANOST (Saône-et-Loire - BOURGOGNE). Blizsie informacie o koncertoch budú na stránke: http://www.kornicka.sk (od juna 2015). Srdečene pozývame všetkých naších krajanov !

Zverejnenie komentára