21. 9. 2010

Druhé narodeniny BSF

Ahoj Blogeri, dnes si spoločne pripomíname výročie založenia nášho blogu. Už druhý rok nám prináša zaujímavé a užitočné informácie. Pôvodné rubriky blogu, ktoré sme vytvorili pri jeho vzniku, sa postupne zapĺňajú novými príspevkami. Niektoré viac, iné menej. Sme radi, že ste si zvykli prispievať do rubriky Inzercia, ktorá je zameraná na ponuky. V priebehu tohto roka sme vytvorili rubriku Správy z Province zameranú na informácie o krajanskom dianí vo francúzskych mestách a obciach okrem Paríža. O tom, že krajanov žijúcich v rôznych kútoch Francúzska je naozaj dosť, svedčia vaše maily, ktoré nám zasielate na mailovú adresu blogu. Preto by sme boli radi, keby ste sa o svoje postrehy a skúsenosti podelili s ostatnými blogermi prostredníctvom príspevkov na blogu. Neváhajte nám takisto poslať praktické informácie (pozvánky, odporúčania), ktoré by mohli byť užitočné a zaujímavé pre všetkých krajanov. Samozrejme tiež uvítame vaše názory na blog a odporúčania na jeho zlepšenie. Tešíme sa na vaše príspevky a veríme, že čoskoro budeme mať príležitosť stretnúť sa s vami a narodeniny nášho blogu náležite osláviť.
Kolektív BSF

2 komentáre:

Andrea povedal(a)...

ahojte!
Druhe vyrocie je paradny uspech a blogu k narodeninam prajem vsetko najlepsie :) uz sa velmi tesim, ked to budeme moct vsetci spolu oslavit na nejakej dobrej veceri!!
Tak sledujte blog, aby ste ju nezmeskali, naplanujeme ju urcite uz skoro:)

Inak, my sme sa vcera niektori z nas stretli na veceri v madarskej restauracii Le paprika na gulas, bolo to zaujimave, hoci na moj vkus mohol byt urcite viac csipos a hlavne vacsia porcia :) Pozitivne ale je, ze maju capovany Plzen! Restauraciu prilezitostne odporucam vyskusat.
Pekny den,
Ada

Zuzana povedal(a)...

Vsetko najlepsie!!! A dakujeme!

Zverejnenie komentára