27. 6. 2010

Týždeň filmu

Tento víkend sa vo Francúzsku začal 26. ročník "Fête du cinéma", ktorý potrvá do piatku 2. júla. Počas 7 dní môžete ísť do kina len za 3€!!! Princíp je jednoduchý, stačí si zakúpiť prvý vstup za plnú cenu a k lístku dostanete špeciálnu kartu, vďaka ktorej máte nárok na zľavu. Tak neváhajte a skočte si do kina. Viac o tomto sviatku a filmoch po kliknutí na názov článku.

2 komentáre:

Unknown povedal(a)...

Je to pekne, ze mame rozne taketo sviatky. Avsak ak je niekto ozaj fanusikom kina, taq si velmi rychlo zrata, ze sa mu tato akcia neoplati! Neviem ako to je v Parizi, ale tu dole si moze clovek kupit permanentku na mesiac asi za 20€ a mozte ist na vsetky filmy, dokonca mozte zobrat jednu osobu a ta ma zlavu. Takze ak zratam, ze pocas "Fete du cinema" by som za prvy listok zaplatil asi 9€ a este by som chcel vidiet zo tri filmy po tri eura tak sme asi na mojom mesacnom pausale za kino ;)

Anonymný povedal(a)...

Jurajko, dobry postreh! Aj v Parizi je to tak, ako pises. Permanentka - Carte UGC illimitee, platna v celom Francuzsku, stoji cca. 20€ na mesiac. Ale fete je fete... Ahoj Andrej

Zverejnenie komentára