22. 4. 2010

DERNIER RAPPEL! Parlamentné voľby 2010 – voľba poštou


Parlamentné voľby na Slovensku sa blížia, 12. júna 2010 je už takmer o tri mesiace. Ak nám nie je ľahostajné, ako sa Slovensko bude najbližšie štyri roky vyvíjať – POĎME VOLIŤ! Jediná možnosť ako voliť zo zahraničia je voľba poštou. Ja osobne som si to už v roku 2006 v parlamentných voľbách vyskúšala a mám s tým dobré skúsenosti.
Krátke zhrnutie pre tých, ktorí máte trvalý pobyt na území SR - treba zaslať žiadosť poštou na adresu mestského úradu, kde máte trvalý pobyt, NAJNESKÔR DO 23. APRÍLA 2010.
Uveďte svoju adresu v zahraničí, najneskôr do 7. mája 2010 vám poštou na túto adresu príde hlasovací lístok s návratnou obálkou. Váš voličský lístok v obálke označenej VOĽBA POŠTOU odošlite na dresu mestského úradu, kde máte trvalý pobyt. Obálka musí byť doručená najneskôr do 11. júna 2010.
Pre viac informácií a pre tých, ktorí na Slovensku trvalý pobyt nemáte, pozrite stránku: http://www.minv.sk/?volba-postou
No a pre facebookárov, môžte sa pripojiť k skupine Volím zo zahraničia, kde sú pravidelne aktualizovné rôzne informácie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára