2. 2. 2010

Karta Louvre 18 - 30 rokov

Ročná zvýhodnená permanentka do Louvre bola rozšírená z pôvodných menej ako 26-ročných na vekovú hranicu do 30 rokov. Keďže niektorí sa v tomto roku k tejto hranici približujeme, je tu šanca ešte využiť túto jedinečnú príležitosť. Veď napokon, žijeme v Paríži, máme možnosť prejsť si poklady, ktoré Louvre schováva, o akej iní môžu akurát snívať.
Karta Louvre ponúka veľké množstvo výhod, najväčšou je iste neobmedzený vstup do všetkých častí múzea na permanentnú kolekciu a na dočasné výstavy, bez státia v rade, počas celého roka. K tomu sa pripája nocturne (otvorené do 22h) v stredu a v piatok, kedy môžte so sebou vziať 1 osobu zdarma bez ohľadu na jej vek. A veľa ďalších výhod… karta stojí pre 18-26 ročných 15 € a pre 26-30 ročných 30 € (pre viac informácií kliknite na názov článku).
Nuž a pre tých, ktorí ste už za touto hranicou, dajte vedieť, tento rok vás so sebou na nocturne veľmi rada vezmem! :)

5 komentárov:

Brona povedal(a)...

ani neprovokujte "vy mladi" :-) skoda ze som o tom nevedela skor, teda vlastne skoda ze nemam o par rokov menej :-) ale je to super typ pre studentov a nasich juniorov, tak dakujeme Adi

Anonymný povedal(a)...

Ha-ha, Brona, suhlasim s tebou! Nech si to len juniori uziju... Za vsetkych "veteranov umenia" Andrej

Anonymný povedal(a)...

Ma tu vobec niekto z pravidelnych citatelov pod 30? :) Teda okrem autorky :)

Andrea povedal(a)...

ahojte veterani!:)
nezufajte!! vezmem vas so sebou na nocture... nemusite mat o par rokov menej, staci mat vzdy o par rokov mladsich kamaratov :))

Michal Prekop povedal(a)...

perfektne

Zverejnenie komentára