4. 11. 2009

November - plný slovenského umenia

Tak a máme tu jeseň, už nie len v kalendári, ale aj za oknom. Slovenský Inštitút nám však svojim novembrovým programom ponúka lákavé umelecké spestrenie. Na programe výstavy, filmy či jazzový festival. A ako "na potvoru" tóny slovenského jazzu dorazia do Paríža tak ako minulý rok rovno vo štvrtok 19. novembra v deň Beaujolais Nouveau :-) Tak prečo sa nestretnúť opäť na koncerte a potom spoločne ochutnať ročník 2009 .
Medzi blogermi sa nachádza aj bývalá členka detskej skupiny Melódia, tak uvidíme ako zalobuje za ich koncert.

No a v neposlednom rade by sme nemali zabudnúť na výročie 17. novembra 1989...takže vás očakávame 24. novembra v Cité internationale des Arts.

3 komentáre:

Unknown povedal(a)...

19.11. sa urcite radi pripojime, ako na koncert Hanky Gregorovej a "jej kvarteta", tak aj po koncerte na nove Beaujolais :) Peto & Zuzka.

Anonymný povedal(a)...

Ahoj Blogeri, novembrový program je naozaj bohatý. Do pozornosti vám dávam výstavu Jeune Création 2009. Práce výtvarníka – horolezca Štefana Papča som si bol nedávno pozrieť v bratislavskom Zichyho paláci, stoja za to. Zaujímavé určite bude aj vystúpenie známeho slovenského filozofa a prekladateľa z francúzštiny Miroslava Marcelliho v rámci kolokvia L´Intellectuel publique en Europe 1989 – 2009. Radovana Tarišku už poznáte. Tentoraz v Paríži vystúpi so speváčkou Hankou Gregušovou - http://www.hankagregusova.com/ Prajem vám príjemné stretnutie 19. novembra. To minuloročné bolo fajn. Spomínam si a pozdravujem z Bratislavy. Andrej

Brona povedal(a)...

Super, takze sa uvidime na koncerte.
Poznacte si vsetci do agendy aj sobotu 21.novembra...oslava Neznej revolucie u nas doma :-) viac info coskoro na blogu. Do skoreho videnia.

Zverejnenie komentára