1. 10. 2008

Čo nás čaká

V tejto rubrike nájdete pozvánky na blížiace sa akcie a návrhy na krajanské stretnutia - večere. Spektrum je široké, môžete sem zaradiť všetky spoločenské, kultúrne ale i športové aktivity. BSF je miestom výmeny informácií nielen o slovenských podujatiach, preto nezabúdajte informovať aj o akciách franco-françaises ktoré by mohli zaujať členov blogu.

5 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

neviete mi poradit schopnu vystavu fotografii koncom juna v parizi? lebo word press photo aj nejake dalsie zname su len do zaciatku juna a ostatne mi nepridu velmi kvalitne. dakujem vopred za rady, pekny den:)

BSF povedal(a)...

Od 6 maja do 31 jula je na radnici vystava fotografii Paris d'Amour, ide o zbierku fotografii, ktore nafotil G. Uferas pocas dvoch rokov, kedy navstivil vyse 70 svadieb roznych kultur. Este som ju nevidela ale chystam sa. Vystava Iris, Paris des reves bola skvela ale potrva len do konca maja.

Anonymný povedal(a)...

to znie dobre, dakujem:) a nevies ci sa to da booknut aj online? sice, je tam vobec vstupne? lebo chcem to vlastne dat priatelovi-fotografovi k narodeninam.alebo ak ti este napadne nejaka zaujimava vystava, budem velmi rada.dakujem este raz:)

BSF povedal(a)...

Ta vystava je zadarmo a to je teda jediny problem, pretoze v takom pripade je tam cez vikend vela ludi. Ja robim nedaleko, takze chodim cez obedne prestavky. Brona

BSF povedal(a)...

hmmm nemam na teba kontakt ak by som vedela o niecom inom, tak posli mail na nasu adresu blogslovakov@gmail.com

Zverejnenie komentára