5. 10. 2010

Margarétka

Začiatkom augusta sme na blogu zverejnili článok "Kamaráti z mokrej štvrte", ktorý bol reakciou na správu slovenskej mamičky, ktorá hľadala priateľov pre svoju dcérku. Niekoľko mamičiek sa aj spojilo a my dúfame, že táto tendencia bude pokračovať. Preto by som chcela upozorniť na novú iniciatívu v AOTS, ktorá mi vyrazila dych od nadšenia. Preto vám posúvam nasledujúcu informáciu, ktorá ako pevne verím, zmení život našich malých krajanov v Paríži.
"Dňa 9. novembra 2010 otvárame detský záujmový krúžok "Margarétka" pre slovensky hovoriace deti od 3 rokov. Máte záujem, aby sa vaše dieťa zdokonalilo v slovenčine ? Chcete, aby poznalo slovenské pesničky, básničky, rozprávky, povesti a folklór ? Ponúkame vám hravé aktivity v slovenčine podľa učebných plánov pre materské a základné školy v Slovenskej Republike. Príďte medzi nás každý utorok od 17.30 do 18.30 alebo každú stredu od 14.30 do 15.30 v AOTS na 8 Rue Bachelet, 75018 Paris. Tešíme sa na vás. Kontakt : Zuzana Fodorová, zfodorova@yahoo.com "

Super nápad, vynikajúca iniciatíva, držím palce aby sa prihlásilo čo najviac slovenských drobcov.

2 komentáre:

Unknown povedal(a)...

Dobry den Zuzana, blahozelam k tejto peknej iniciative. Este v oktobri zatial nemozem prist. Kedze zastupujem Tanu na slovencine, organizacia by bola dost komplikovana. Ale dufam, ze ostatne mamky sa pridaju. Prajem vela uspechov Margaretke!
Elena

Anonymný povedal(a)...

Dobry den Elenka, dakujem. 13.oktobra o 14.30 mame stretnutie rodicov, aby sa zoznamili s programom Margaretky. Samotny kruzok sa zacne az 10.novembra o 14.30 v AOTS. Budem velmi rada, ked pridete. Ak mate viac otazok, nevahajte ma kontaktovat, na moju e-mailovu adresu.
Zuzana

Zverejnenie komentára