7. 12. 2011

Zrušené lety ČSA

Tak a máme opäť po priamom spojení Paríž - Bratislava. Ak už máte s ČSA zakúpené letenky na Vianoce, tak nepodľahnite panike ako ja...skoro som skolabovala lebo sme mali letieť túto nedeľu. Zavolala som na kontaktné centrum do Prahy 00420 239 007 007 a prebookovali mi letenky na let Paríž - Viedeň, samozrejme na náklady ČSA. Povedali, že budú postupne kontaktovať všetkých cestujúcich, ale "jeden nikdy nevie a jeden telefonát nič nestojí". Aspoň si budete na istom a hlavne si môžete ešte vybrať let pokiaľ nebude všetko obsadené.

5. 12. 2011

Program SI na december 2011

Ahoj Blogeri, prinášame Vám program Slovenského inštitútu v Paríži na posledný mesiac tohto roka. Väčšina podujatí sa bude niesť v duchu Mikuláša a blížiacich sa vianočných sviatkov (vianočné trhy v Bayonne, Meudone a na rôznych miestach v Paríži, vianočný koncert v kostole Madelaeine). Jedinou výnimkou je výstava kresieb Dušana Kállaya. Všetkým vám prajeme príjemné prežitie predvianočného obdobia.

Hľadá sa predavačka – Súrne!

Dobrý deň, hľadáme dievča ovládajúce francúzštinu, ktoré by predávalo delikatesy v obchodíku vo francúzskych Alpách (Savojsko). Práca je s nástupom už od 8. 12. 2011, a trvá do apríla - čiže cez zimnú sezónu. Zamestnaná by bola v nasej firme AS-SPOL, s.r.o. na Slovensku. Plat je 8 € na hodinu, cestu, ubytovanie, stravu a odvody platíme my a nepoberáme nijaký sprostredkovateľský poplatok. Keďže nám odstúpilo dievča, ktoré malo nastúpiť, súrne hľadáme náhradu. Za všetku Vašu snahu nám pomôcť nájsť pracovnú silu Vám ďakujeme. S pozdravom, Šišková, 00421 (0)917 970 708, v Starej Ľubovni, 3. 12. 2011.