20. 5. 2011

Materská dovolenka

Milí blogeri, ako už Aďa naznačila v predchádzajúcom príspevku, začala sa mi druhá, tá aktívnejšia, ale o to radostnejšia časť materskej dovolenky...naozaj nerozumiem kto to mohol nazvať "dovolenkou" :-)
Chcela som vás upozorniť ešte vopred, ale Mila prišla o čosi skôr tak som nestihla. Budeme sa snažiť vás naďalej informovať o krajanských akciách a udalostiach, ale isto budú dni keď ja nebudem stíhať, takže trochu strpenia. No a ak vy máte informáciu, ktorú by ste chceli zverejniť, tak pripravte prosím krátky text a pošlite ho na blogslovakov@gmail.com S radosťou ho zverejníme.
Najblližšie stretnutie : budeme vás čakať, "naše blogové bežkyne", v cieli v Saint Gerôain en Laye.

19. 5. 2011

Slovak team na behu Paris – Saint Germain en Laye


Ahojte všetci,
V nedeľu 29/05 budeme s Tinou bežať v tandeme beh z Paríža do St Germain en Laye, ak máte chuť a čas, príďťe nás povzbudiť a čakať do cieľa v SGL. V prípade, že by ste chceli bežať ešte aj niekto iný, je čas sa zapísať do 22/05, dajte vedieť.
No a dúfam, že sa podarí a v cieli nás bude čakať prekvapenie - stretneme sa s Broňou a ich milou malou Milou, ktorú aj týmto vítame na svete (a samozrejme na blogu:)) a tiež v slovenskej Parížskej komunite a želáme jej veľa šťastia a zdravia a blahoželáme čerstvým rodičom!
Andrea