19. 1. 2010

Na nový rok, nový kalendár - výsledky losovania

Ako som sľúbila, včera prebehlo vylosovanie šťastlivcov, ktorí získajú novučký kalendár na rok 2010. Aby bolo všetko podľa pravidiel, výhercov vylosoval "poslepiačky" Jérôme, ktorý nevedel o čo sa jedná, takže bol nestranným účastníkom tejto akcie.
Výhercovia sú : Dana (ktorú zatiaľ nepoznáme, tak nám pošli mail aby sme ti ho mohli dať alebo poslať), Ivana (ktorá si ho so sebou asi vezme na stáž do Bruselu) a "netrpezlivý" Dušan :-) Všetkým vám srdečne gratulujem a dajte vedieť ako vám ho môžem doručiť (napríklad budúci utorok na večeri ? ).

18. 1. 2010

Novoročná slovenská večera

Milí blogeri, nový rok začal rýchlym tempom a hádam sme už všetci opäť v Paríži. Aby sme zostali verní našej tradícii, navrhujeme privítať rok 2010 "slovenskou novoročnou večerou", ktorá bude v reštaurácii Mme Shawn (M° 5, Jacques Bonsergent, 34 rue Yves Taudic, http://www.mmeshawn.com/), kde sa podávajú thajské špeciality. (POZOR ZMENA! Večera nebude v reštaurácii Impala Lounge, ako sme pôvodne plánovali. Vyzerá to tak, že je to tam zatvorené).
Ste voľní v utorok 26/01 o 20h? Dajte vedieť v komentároch čo najskôr, najneskôr však do nedele. Tešíme sa na vás!

17. 1. 2010

Byť či nebyť?

Byť či nebyť na Facebooku? Tak túto otázku sme si položili mnohokrát, keďže na Facebooku už existujú viaceré skupiny krajanov a pravdupovediac, nie všetci sme fanúšikovia "facebookovej komunikácie". Ale napokon sme sa rozhodli ísť s dobou a vytvoriť konto Blogu Slovákov vo Francúzsku. Nájdete ho pod názvom Slováci vo Francúzsku BSF. Našim cieľom je aby ste tí, ktoré Facebook používate, mohli byť pravidelne informovaní o nových článkoch na blogu. Pre tých, ktorí sa zaobídu bez Facebooku, ostáva tak ako doteraz, kliknúť si pravidelne na náš blog.