13. 10. 2009

BSF na vlnách Slovenského rozhlasu

Vo štvrtok 15. októbra 2009 Radio Slovakia International (RSI) odvysielalo reportáž o Blogu Slovákov vo Francúzsku a o živote krajanov vo Francúzsku. Zuzana Borovská z francúzskej redakcie RSI sa o blogu, jeho poslaní a aktivitách zhovárala s Andrejom a Broňou. Štvrtkové vysielanie francúzskej redakcie RSI si môžete vypočuť zo záznamu na stránke Slovenského rozhlasu http://www.rozhlas.sk/ (viac info v komentároch)
Touto cestou by sme sa chceli poďakovať RSI a osobitne Zuzane Borovskej za ich záujem o život krajanov, o náš blog a jeho propagáciu na stránkach RSI.

11. 10. 2009

Agriaffaires - Pracovná ponuka

Ak okrem francúzštiny ovládate ďalší cudzí jazyk (napr. angličtina, taliančina, španielčina), baví vás telefonická komunikácia s klientmi a máte radi administratívny typ práce, potom práve pre vás je určená nasledovná ponuka: http://www.agriaffaires.com/recrutement.asp
Viac informácií vám môžem poskytnúť osobne mailom zchoroba@gmail.com alebo telefonicky, keďže na uvedenej pozícii pracujem a hľadám si za seba náhradu. Slovenčinu prípadne čestinu v práci využijete tiež. Celkovo sú k dispozícii 3 miesta.

Zuzana