12. 2. 2011

La fourchette

Poznáte výhody webstránky http://www.lafourchette.com/ ? Ok, ak áno, tak som skutočne posledná v Paríži, ktorá som sa o tom dozvedela len tento týždeň... :)
Táto stránka je niečo viac ako len informačný portál o reštauráciách, kde sa píše, kde čo varia. Prostredníctvom nej sa totiž dajú získať v Paríži velké zľavy a to až do 50% z vášho účtu v reštaurácii. Stránka ponúka rôzne reštaurácie a každý deň iné zľavy do jednoduchých, ale hlavne stredne drahých, drahých a veľmi drahých reštaurácií. Stačí si vybrať tú svoju, rezervovať priamo cez web a automaticky pri úhrade sa vám z účtu odráta dohodnutá zľava. Ak teda máte občas plné zuby parížskych malých brasseries, kde ste nepohodlnne usadení na drevených stoličkách, susedia od vedľajšieho stola vám pozerajú do taniera a počúvajú celú vašu konverzáciu, za „rovnakú“ cenu si môžete ísť posedieť do pohodlnného chic zátišia s tlmenými svetlami do niektorej z reštaurácií drahých parížskych hotelov, kde vám čašník ochotne pomôže s kabátom, alebo si pochutiť na špeciálitách od veľkých „chefs“.
Nuž, kliknite na názov článku a vyberte si svoju zľavu. Funguje to! A ak niečo prevratné ochutnáte, tak nám určite dajte vedieť. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára