11. 4. 2010

Večera po slovensky

Napokon nás bolo jedenásť a strávili sme príjemný večer. Zuzkin WATT bol skvelý, teda mne osobne chutilo. Ak neviete kam skočiť na večeru, neváhajte. Reštaurácia je na 3 Rue de Cluny, 75005 Paris. Ja som do nej zvykla chodiť cez víkend na neskorý obed ak sme boli náhodou v latinskej štvrti, lebo ich formula tapasov a dezertov zasýti a nezaťaží peňaženku. Broňa

6 komentárov:

Andrea povedal(a)...

Ahojte, potvrdzujem ucast na pondelok, uz sa tesim opat po dlhom case na slovensku veceru.
Ja by som rada objavila nejake nove miesto, takze sa prisposobim. Co tak nieco japonske? Mam odporucanie na jednu restauraciu v 17ème na Batignoles, len to pre niektorych moze byt odruky.
Zatial sa majte!
Ada

Anonymný povedal(a)...

Ahoj Blogeri, ak sa mi bude dat, pridem aj ja. PREKVAPENIE! Pokial ide o vyber restauracie, prisposobim sa. Tesim sa na stretnutie. Andrej

Anonymný povedal(a)...

Ahojte,

Aj ja potvrdzujem moju ucast. Andrejka, vyborny napad s tou japonskou kuchynou. Posli nam website, ak existuje.

Tesime sa na Andyho!

Zuzana M.

Dana povedal(a)...

Ahojte, ja sa tiez rada pridam (na 90% sa mi dat bude :)), a tiez sa prisposobim...navrhla by som nieco rada, ale kedze som v parizi len tyzden, tak sa neodvazujem, pretoze nic nepoznam :). Tak cakam na miesto cinu :). Pa. Dana

Anonymný povedal(a)...

Ahojte,

Mam pre vas dva navrhy na restauraciu na pondelkovy slovensky vecer, ak sa zatial nic nevybralo. Obidve sa nachadzaju v Quartier Latin.
1. "WAT" a 2. "Le Pré Verre".
Prva restauracia ponuka salaty, rybacie speciality,cestoviny atd...a taktiez pestru vinnu paletu...je to taky gaucovsky cosy styl.

http://www.cityvox.fr/restaurants_paris/watt_92622/Profil-Lieu

Druha je trochu viac "chicos". Este som tam nebola, ale moji kamarati mi ju vrelo odporucili. Svetova kuchyna a jazzova atmosfera "par excellence".
http://www.cityvox.fr/restaurants_paris/le-pre-verre_90350/Profil-Lieu

Myslim si, ze miesto nie je zly vyber. Nielen ze je to jedna z najkrasich stvrti Pariza, ale zaroven jeho poloha umoznuje prakticke dopravne spojenie metrom alebo RER (Chatelet) cca 10 minut peso.

Pekny vikend !

Zuzana M.

Anonymný povedal(a)...

Ahojte, bude niekomu vadit ked pridem aj s Badim (manzelom)? Katka

Zverejnenie komentára