7. 10. 2009

Tak sme to oslávili...

Rada by som sa vrátila ku filmu Julie & Julia a vyhlásila, že písanie blogu sa oplatí... a to nie len vo filme. Včera som bola poctená prepadom siedmych zbojníkov-blogerov, ktorí sa rozhodli že spoločne oslávime naše prvé narodeniny. Palacinky boli skvelé a nálada povzbudivá, dokonca som si na papieri odniesla aj nejaké priania a predsavzatia do ďalšieho roku existencie blogu. Zatiaľ si to schovám, ale pozor, o rok ich buden publikovať ak nebudú splnené :-))

Jedným z rozhodnutí je i zorganizovanie "jesenného víkendového školenia ako písať na blog". Francúzsky viediek, dobré jedlo a všetko ostatné nám isto pomôžu prelomiť bariéry v písaní. Dajte vedieť kto máte záujem, organizácia pôjde mailom. Sú vítaní aj psi aj vaše polovičky (za podmienky, že nakupujú, upratujú a varia, pokiaľ my tvrdo pracujeme a premýšľame). Privítali by sme aj mačky, len neviem čo na to povie už prihlásená Sašenka (pes).
Ešte raz veľmi pekne ďakujem mojim zbojníkom a teším sa na naše ďalšie stretnutia.

4 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Mila Brona, Blogeri, gratulujem vam k vyrociu blogu, prajem vela dalsich zaujimavych prispevkov, stretnuti a predovsetkym vydarene "jesenne vikendove skolenie". Z Bratislavy vas vsetkych pozdravuje

Andrej

Bronie 2 povedal(a)...

Diky Andysek,

vcera bola skvela zbojnicko-palacinkova vecera! a mame nove predsavzatia :)
Andy si vrelo vitany na nasom vikendovom skoleni!!! potrebujeme tvoje know-how aby sme mohli pokracovat...

Diky Broni :)

Unknown povedal(a)...

Ahojte,tak ako novacik v Parizi, ktory este nevie ako tu vietor fuka pozeram, ze aj v tomto stress meste sa Slovaci nasli. Snad sa rychlo zorientujem ako to tu chodi (na blogu aj v Parizi :) a budem sa tu citit trochu viac "ako doma". Ved predsa len, doma je doma :) !!! Tak a bientot

Silvia

BSF povedal(a)...

Silvia, bienvenue a Paris! Radi ta medzi nami privitame. Sleduj blog, kde najdes informacie o pripravovanych akciach, alebo nam napis na blogslovakov@gmail.com A tres bientot!

Zverejnenie komentára