4. 3. 2009

Súťaž o vstupenku na vernisáž výstavy Le Grand monde d’Andy Warhol

Ahoj Blogeri, BSF vyhlasuje súťaž o najlepší príspevok prvej polovice marca 2009. Svoje články (doplnené ilustračnými fotkami) posielajte administrátorom blogu do nedele 15. marca na známu adresu blogslovakov@gmail.com Autor najlepšieho príspevku získa vstupenku na vernisáž výstavy Le Grand monde d’Andy Warhol, ktorá sa uskutoční v utorok 17. marca od 18h30 do 22h00 v priestoroch Galeries nationales Grand Palais. Ide o veľkú výstavu portrétov výnimočne zapožičaných Múzeom Andyho Warhola v jeho rodnom Pittsburghu. Detaily nájdete na adrese: http://www.rmn.fr/Le-grand-monde-d-Andy-Warhol

2 komentáre:

BSF povedal(a)...

Vstupenku získala Ivana. Gratulujeme a ďakujeme jej za príspevky "Slovenské vína už čoskoro v novom šate" a "Gran Torino".

Ivana povedal(a)...

Dakujem velmi pekne za tuto skvelu prilezitost pozriet si vystavu nasho rodaka Andyho Warhola (a s Andym, tentoraz Michalcom, sme si aj overili, ze vo Warholovom zivotopise na vystave boli spomenute jeho slovenske korene).
Vystava bola naozaj zaujimava, portrety plne nezvycajnych farieb v duchu pop-art a samozrejme nechybali zname klasiky: Marilyn Monroe alebo giganticky Mao. Okrem nich ale Andy namaloval portrety mnohych znamych, i menej znamych osobnosti (umelcov, hercov, politikov ci modnych navrharov), ktore stoja za zhliadnutie.
Este raz dakujem za tuto prilezitost a uz sa desim na dalsie podobne akcie.

Zverejnenie komentára