29. 10. 2008

Prezentácia knihy Slovensko - Francúzsko

V sobotu 8. novembra 2008 o 15:00 hod. sa v sídle AOTS - Association des Originaires et amis des pays Tchèques et Slovaque (8, rue Bachelet, 75018 Paris) uskutoční prezentácia knihy Slovensko - Francúzsko za prítomnosti jej autorov Clauda Baláža (bývalého splnomocnenca vlády SR pre zahraničných Slovákov) a Daniela Compagnona (predsedu AOTS). Akcia, ktorú organizuje AOTS, sa uskutoční pod patronátom veľvyslanca SR vo FR Jána Kuderjavého a za podpory Slovenského inštitútu v Paríži. Krst knihy sa uskutočnil 29. októbra 2008 v Brezne v rámci tradičného spoločensko-kultúrneho podujatia Francúzske dni.

Pozvánku na prezentáciu si môžete vytlačiť z prílohy (kliknite na obrázok). POZOR na chybu v poštovom smerovom čísle - správne je 75018 (nie 75008).

1 komentár:

BSF povedal(a)...

Autori, Claude Baláž a Daniel Compagnon, v krátkych príhovoroch predstavili svoju dvojjazyčnú publikáciu venovanú histórii slovensko-francúzskych vzťahov. Daniel Compagnon, predseda AOTS, takisto informoval o hostórii spolku, jeho premenách súčasných aktivitách. Po príhovoroch nasledovalo krátke vystúpenie členiek folklórneho súboru Nadeje.

Knihu Slovensko – Francúzsko si môžete kúpiť v AOTS. Jej cena je 15 €. Bližšie informácie o spolku nájdete na adrese http://www.aots.com/

Zverejnenie komentára