14. 10. 2008

Beh v Saint Cloud

Priaznivcom športu dávame do pozornosti podujatie, ktoré sa uskutoční v Saint-Cloud (Stade du Pré Saint-Jean) v nedeľu 26. októbra 2008.
Na jeden z troch behov po známom parku (10km, 5km alebo 2,5 km) sa môžete prihlásiť prostredníctvom internetu najneskôr do 24. októbra (http://www.topchrono.biz/) alebo priamo na mieste v deň akcie.
Podmienky zápisu a ďalšie podrobnosti nájdete na http://www.saintcloud.fr/Media/File/depliant_10_km_08.pdf Doplňujúce informácie Vám poskytnú francúzski organizátori na telefónnom čísle 01 47 71 54 89. Na štarte desaťkilometrového behu sa stretnete aj s bežcami Športového klubu Veľvyslanectva SR vo FR Štefánik.

2 komentáre:

Andrej povedal(a)...

Ja som už prihlásený. Aďa, Broňa, počítam s Vami...
Inak v októbri, novembri mám vo výhľade ďalšie behy. Osobitne Vám dávam do pozornosti Route des 4 chateaux (18 km), ten je mimoriadne pekný, skúsil som si ho minulý rok.
Športu zdar!

Andrej povedal(a)...

V nedeľu sme sa stretli na konečnej metra č. 10. Navette nás zaviezla do športového areálu Pré-Saint-Jean na pomedzí mesta a parku Saint-Cloud. Prostredie bolo nádherné, bežeckú dráhu štadióna lemoval krásny jesenný les, z ktoré sa valila ranná hmla. Akcia bola veľmi pekne zorganizovaná vďaka úsiliu usporiadateľov (k dispozícii bola spomínaná navette, prezliekárne, sprchy, úschovňa ruksakov, občerstvenie na trati aj v cieli) a podpore dobrých sponzorov - http://www.mizuno.eu/ (každý pretekár dostal tričko, na záver akcie bola tombola). Trasa bola stredne náročná s miernymi stúpaniami. Bežali sme známejšími, upravenými, aj odľahlejšími, divokejšími, časťami parku. Moderátor akcie, ktorého celé dopoludnie neopúšťala dobrá nálada a výrečnosť, mal pravdu, keď hovoril o course bucolique... Po našom desaťkilometrovom behu sme sa boli pozrieť na ďalšie disciplíny. Veľkým zážitkom bola pre nás posledná, beh na 2,5 km. Zúčastnili sa na ňom deti rôzneho veku. Najurputnejšie bojovali tí najmenší. V cieľovej rovinke svojim nečakaným šprintom všetkých prekvapil a rozosmial najmenší zo všetkých - Johan. Keď budete mať o rok čas, neváhajte sa prihlásiť.

Zverejnenie komentára