1. 8. 2012

Ma cuisine tchèque et slovaque

Ahoj Blogeri, chcete svojim francúzskym priateľom priblížiť slovenskú kuchyňu, no neviete variť? Vo Francúzsku ich žiaľ do slovenskej reštaurácie pozvať nemôžete, nakoľko tu nijaká neexistuje. Zdalo by sa, že situácia je zúfalá. My však pre Vás máme tip, ako na vec. Priateľom môžete podarovať najnovšiu publikáciu podpredsedu krajanského spolku AOTS Georgesa Dziana. Má názov Ma cuisine tchèque et slovaque a koncom roka 2011 ju publikovalo vydavateľstvo Tribu gourmande. Viac o jej obsahu sa dozviete na webe vydavateľstva. Môžete si ju kúpiť aj prostredníctvom AOTS.
Georges Dzian však nie je len teoretikom slovenskej kuchyne. Pravidelne organizuje aj tzv. Repas de Georges. Viac o týchto stretnutiach sa dozviete na stránke AOTS. Nasledujúce sa uskutoční 19. septembra 2012.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára