13. 5. 2011

Opäť poletíme až do Bratislavy

Ahoj blogeri, vďaka Peťovi sa k nám dostala super novinka a to, že budeme mať opäť možnosť lietať z Paríža do Bratislavy. Tentokrát to nebude žiadna nízkorozpočtová spoločnosť, ale priamo České aerolínie, ktoré si otvoria svoju základňu na letisku M.R. Štefánika. Budú lietať do Ríma, Amsterdamu, Bruselu, ... no a na letisko CDG v Paríži. Letový poriadok by mal byť známy čoskoro, keďže letenky budú k dispozícii od 17. mája. Viac info po kliknutí na názov príspevku.
Ešte nemáme predstavu koľko budú letenky stáť, ale verím že každá konkurencia navyše, môže len pozitívne ovplyvniť hlavne služby, ktoré sú v niektorých spoločnostiach na zaplakanie. Tak ak ešte nemáte letenky na leto, počkajte si do utorka.

6 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Konecne !

Z.M.

Anonymný povedal(a)...

Zeby???!! No drzme si palce.
m.

Bronie 2 povedal(a)...

som zvedava na ceny a letovy poriadok, konecne trochu dostojnosti na ceste domov :)

Anonymný povedal(a)...

Nizko-nakladove ceny cakat netreba, ale obcas snad spravia nejaku akciu. Letovy poriadok je napr. tu:
http://slovak-airports.net/i_bts.php?page=dest&SelectDest=cdg

Zoe de gaia povedal(a)...

J’adore votre blog……super

Bisous

Bonjour!

Je m'appelle Robson, J'ai 25 ans, je suis styliste, j'ai eu mon diplôme à L'Université de L'État de Maringá (UEM). J'habite au Brésil, je dessine depuis toujours, je travaille avec la mode il ya 07 ans. Je voudrais montrer ma vision personnelle de la mode à Paris. Pour moi la mode n'a pas de nationalité et à cause de cela, je crois dans mes créations, et j'aime contester et séduire. Je suis toujours à la recherche d'une nouvelle forme de narration, et ainsi je construis ma fantaisie. Tout m'inspire, alors j'ai une grande facilité d'analyse, pour les images et aussi les messages... et je les transforme en collection. Une partie de mon processus créatif dans l'utilisation de l'harmonie des couleurs est le contraste qui cassent la dureté des formes en mettamt les idées en developpement. Mon regard est donc émotionnel, c'est pour cela que j'ai créé le blog: WWW.ZOEDEGAIA.BLOGSPOT.COM, où "ZOE" signifie vie, "GAIA" la terre, alors, ce mot veut dire "LA VIE QUI NAÎT DE LA TERRE".J' espère que vous apprécierez la visite.

Merci beaucoup

Anonymný povedal(a)...

letovy poriadok zverejnil pelikan na adrese: http://blog.pelikan.sk/pelikan_mix/nove-priame-linky-z-bratislavy-do-amsterdamu-barcelony-bruselu-larnaky-pariza-a-rima/

Eva

Zverejnenie komentára