19. 11. 2010

Večera po slovensky

Tento týždeň sa francúzska gastronómia dostala na zoznam nehmotného kultúrneho dedičstva UNESCO. Francúzsko bolo, je a bude preslávené stolovaním a pôžitkárskym prístupom k jedlu. Preto sa aj my v tomto duchu labužníckeho umenia, radi stretávame na večeri po slovensky, kde sa zabavíme a pochutnáme si na dobrom jedle. Naposledy to boli pravé slovenské halušky. Ale tentokrát už nevarím :-) Nieže by ma to nebavilo, ale pre vyše 20 hladošov už  potrebujeme reštauračné zariadenie a team kuchárov!!! Hoci pomocníkov bolo dosť, kuchyňa v byte má svoje limity. Aby sa nás mohlo opäť zísť čo najviac, snažila som sa nájsť miesto, kde je možné stretnúť sa a najesť za rozumnú cenu. Preto vám ponúkam 1. alebo 2. decembra na výber dve reštaurácie. Dips je skôr "cosy" http://dips-restaurant.com/fr/mainPage.html , výber menu na mieste 24€. Alebo Le Pot de Terre, tradičná francúzska kuchyňa s možnosťou rezervácie menu pre skupinu (viac ako 10 osôb). V ponuke sú 4 menu, takže si musíme len dopredu vybrať, ktoré chceme, a potom si každý už na mieste vyberie jednotlivé jedlá z menu. Viac info na http://www.lepotdeterre.com/ Kliknite si na menu groupe za menej ako 30€. Potvrdenie účasti do 12h štvrtok 25. novembra, aby som mohla rezervovať miesto. Výber dňa, reštaurácie a menu podľa toho, kde sa vás prihlási najviac.

1 komentár:

Andrea povedal(a)...

Rada by som za vsetkych podakovala BRONI za organizaciu vcerajsej slovenskej vecere! Bolo to velmi fajn! Skoordinovat 20 ludi je veru fuska a vyslo to uzasne, boli sme radi, ze sme sa vsetci mohli opat stretnut.
Takze 'posledna vecera' v tomto roku, najblizsie sa uvidime na uvitacej 'novorocnej'!
DAKUJEME!!!

Zverejnenie komentára