13. 10. 2009

BSF na vlnách Slovenského rozhlasu

Vo štvrtok 15. októbra 2009 Radio Slovakia International (RSI) odvysielalo reportáž o Blogu Slovákov vo Francúzsku a o živote krajanov vo Francúzsku. Zuzana Borovská z francúzskej redakcie RSI sa o blogu, jeho poslaní a aktivitách zhovárala s Andrejom a Broňou. Štvrtkové vysielanie francúzskej redakcie RSI si môžete vypočuť zo záznamu na stránke Slovenského rozhlasu http://www.rozhlas.sk/ (viac info v komentároch)
Touto cestou by sme sa chceli poďakovať RSI a osobitne Zuzane Borovskej za ich záujem o život krajanov, o náš blog a jeho propagáciu na stránkach RSI.

5 komentárov:

Andrea povedal(a)...

Fiha, to je uplne skvele! Ze BLOG bude v Rozhlase! Gratulujem!
O kolkej to bude?
Pozerala som sa na stranku RSI, predpokladam, ze relacia sa vola "Slovaci vo svete", ale v tej rubrike sa neuvadza vysielaci cas na zajtra.
Dajte vediet, ak mate tuto informaciu, ak nie, tak potom si to vypocujeme zo zo zaznamu.
Pekny den!

BSF povedal(a)...

Štvrtkové vysielanie začne o 17:00 hod. Ďalšie informácie nájdete na stránke http://www.rozhlas.sk/, rubrika Radio Slovakia International, rubrika French, rubrika Fréquences alebo na stránke http://www.rsi.sk/, rubrika French, rubrika Fréquences. Tu je aj priamy link:
http://www.slovakradio.sk/inetportal/rsi/core.php?lang=4&mainpage=maincontentfull&page=frequencies

Andrea povedal(a)...

Nemohla som si to vypocut nazivo a napriek info, je mi fakt luto, ale nenasla som to, kde by som si to mohla vypocut zo zaznamu.. je to tam v archive? neviem to najst..
ALE ! co je uplne super, na tej stranke je hned dole vpravo krasne logo BSF a hned link na blog! paraaaada, vyzera to uzasne!

BSF povedal(a)...

Ahoj Aďa, záznam si môžeš stiahnuť na stránke http://www.rozhlas.sk/, rubrika Radio Slovakia International, rubrika French, rubrika Radio on demand (dole napravo). Súbory nájdeš zoradené podľa dátumu. Na stránke budú k dispozícii na stiahnutie približne týždeň. Dobrý posluch!

Andrea povedal(a)...

PERFEKTNE! som sa k tomu dopracovala, odporucam vsetkym. Poponahlajte sa, aby to tam este bolo na stranke. Neobanujete :)
Dakujem za seba (a iste aj za vsetkych blogerov) Broni a Andymu!
(Nielen za relaciu, tiez za blog:)

Zverejnenie komentára