16. 3. 2009

Katyň a Trois maîtres du dessin

Ahoj Blogeri, BSF vám ponúka pozvánky na dve zaujímavé akcie. Prvou je predpremiéra filmu Katyň známeho poľského režiséra Andrzeja Wajdu, ktorá sa uskutoční v Cinémathèque française 23. marca o 20h00 za prítomnosti autora. Podrobnosti o mieste konania nájdete na adrese: http://www.cinematheque.fr/fr/publics/espace-libre-pass/soirees-libre-pass.html Druhou je vernisáž výstavy Trois maîtres du dessin - Philippe de Champaigne, Jean-Baptiste de Champaigne, Nicolas de Plattemontagne, ktorá sa uskutoční v Musée de Port-Royal-des-Champs v Magny-les-Hameaux 23. marca od 16h30 (posledný vstup o 19h15). Detaily o výstave a mieste jej konania nájdete na adrese: http://www.rmn.fr/Trois-maitres-du-dessin Obe pozvánky sú pre dve osoby. Získa ich záujemca, ktorý prvý kontaktuje Andreja na jeho mailovej adrese: andrejbloguje@gmail.com Ponuka platí do 18. marca do 12h00.

2 komentáre:

Brona povedal(a)...

Fuuha ten film vyzera dobre...viete si predstavit, ze ja tento druh cinematografie pozeram doma casto :-) obcas je to o nicom, iny raz zase super. Po kratkej domacej porade sme sa pustili do sutazenia o vstupenky...a ak to nevide tak pojdeme asi tak ci tak :-)
pekny tyzden vam prajem
Brona

Andrej povedal(a)...

Vas zaujem o film A. Wajdu a vase rychle reakcie ma velmi potesili. Zial pozvanka je len jedna... Milovnici umenia, nezufajte, k dispozicii je stale vstupenka na vernisaz vystavy Trois maitres du dessin.

Zverejnenie komentára